Esküvőre, szalagavatóra


Esküvőre, szalagavatóra tánctanítást vállalok a vicces mixektől a komoly keringőn át bármilyen társastáncig. Néhány ízelítő a tavalyiakból:

1) Az alábbi videón az egyik kedvenc esküvős párom látható, akik bevállalósan készültek több hónapon keresztül az alábbi hosszú tangó show koreográfiával az esküvőjükre. Nagyon jó volt velük dolgozni és nagyon ügyesek voltak. Ezúton is gratulálnék nekik.

Tangó: https://www.youtube.com/watch?v=pCaR5vwgNh8

2) A következő videón pedig más kategóriában egy szintén nagyon ügyes pár látható. Ők kimondottan valamilyen mixet kértek, melyben a keringőtől a mai zenékig több stílus is megtalálható, igazodva a mostanában divatos esküvői nyitótánc trendekhez. A folyamatos egyeztetésekből a következő koreográfia született. (Sajnos a videón nem látszik a kezdő keringő, csak a vége.)

Klasszikus és mai mix: https://www.youtube.com/watch?v=QpIpmpzJl3M

3) Klasszikusabb példát hozva, alább egy keringő koreográfia található az Aladdin zenéjére. Szintén nagyon szépen, ügyesen táncolták el.


Keringő: http://youtu.be/tBF2-T0kubE

4) A karibi párostánc stílusokra is kialakult az igény mostanság, mind a pesti szórakozóhelyeken, mind nálunk az esküvői táncoktatásban. A következő pártól egy bachata koreográfia látható.

 Bachata: http://youtu.be/-GuGe3zSto0