TRX

Az órarendben kiírt időpontokon kívül is tartok edzést igény esetén. Kérek minden kedves érdeklődőt előzetesen jelentkezzen be nálam telefonon! Köszönöm!

http://trxinfo.hu/index.php?page=trenerkereso&trenerid=7348

A TRX-et az amerikai haditengerészet elit csapata fejlesztette ki, de mára az egyik leginnovatívabb fitness eszközzé vált világszerte.

A TRX® Suspension Trainer® egy hordozható funkcionális tréning eszköz, mellyel erőt, egyensúlyt, hajlékonyságot és az ún. core izmok stabilitását tudod fejleszteni.

Legyél kezdő vagy élsportoló, a gyakorlatokat a saját fittségi szintednek megfelelően tudod végezni.

Amit én kiemelnék:

·Funkcionális erőfejlesztése, hasznos izomtömeg építése, úgy hogy közben az erő-állóképesség is fejlődik.A konditermes edzést teljesen felváltja a TRX-es edzés.

·Szemben a gépes edzésekkel itt nem izolált gyakorlatokat végzünk, hanem izomláncokat dolgoztatunk, 3D-s mozgás közben, lényegében egy sportoló is így tesz a mérkőzésen.

·A TRX-es edzés fejleszti a törzsstabilizálást, fejleszti a koordinációt, erősíti a szalagokat, stabilizálja az izületeket, köszönhetően az állandó instabilitásnak.

·Általános erőfejlesztéstől a sportágspecifikus gyakorlatokig minden elvégezhető vele.

·Mindkét szempont nagyon fontos, sportolóink túl vannak kondicionálva, specifikálva, és ha nem megfelelőek az alapok, akkor sokkal több nem kontakt sérülés lesz.

·A törzserő fejlesztés kimondottan hangsúlyos, sok embernek fáj a dereka, mert a gerinc izmok nem elég erősek.

Bővebb információkért, videókért látogass el a hivatalos oldalra.

www.trxinfo.hu